SK Žižkov Praha D – SK Meteor Praha D

Před zápasem jsme řešili trochu problémy se sestavou. Michal nebyl k dispozici, Lenka zraněná a Jitka si také částečně obnovila zranění. Tak jsme šáhli do naší dorostenecké líhně. A ukázalo se, že by to s budoucností žižkovských kuželkářů nemuselo být špatné, protože mladý Tomáš zastínil všechny zkušené matadory a získal náš jediný bod v zápase.

Franta (338) neměl svůj den a zápasem se protrápil. Na svého soupeře nestačil, přestože byl navnaděn dobrým výkonem z tréninku. Holt tentokrát platilo: lehko na cvičišti, těžko na bojišti.

Tomáš (398), jak už bylo napsáno v úvodu, překvapil výborným výkonem. V druhé dorážce nám předvedl, jak se hází 4 hodovky v řadě a svého soupeře porazil o 66 kuželek! A to kdyby neměl 18 záhozů…….

Po první rundě je stav 1:1 a skóre v náš prospěch o 25 kuželek.

Jitka (408) i přes bolavá záda bojovala a postupně náskok svého soupeře stahovala, ale tentokrát to nestačilo.

Bohouš (392) předvedl výsledkově vyrovnaný výkon (co se týká čísel na jednotlivých drahách, plných a dorážky), ale na dráze střídal velmi dobré hody s těmi slabšími. Soupeř hodil o 46 kuželek více.

Po druhé rundě prohráváme 1:3 a ztrácíme na soupeře 44 kuželek.

Robert (325) podobně jako Franta po zápase konstatoval, že to v tréninku padá mnohem více…

Martin (429) to rozjel na třetí dráze výborně, ale na čtvrté bohužel na výkon z předchozí dráhy nenavázal a ani on bod nezískal.

Takže nás Meteor jednoznačně přejel 1:7.

Žižkov D – Meteor D 1 : 7 2290 : 2452

Martin

Zápis o utkání

Štítky: