Mistrovství Prahy jednotlivců 2022 – 2. díl

V neděli pokračovalo finále dorostu a juniorů  na Radotíně.

Nejdříve si zahrály 4 dorostenky. Katka měla od začátku navrch. Před posledním střídáním začala mít bolesti, ale hrdinně svůj boj dokončila. A vítězně,  s náhozem 1005 klacků. Třetí místo obsadila Bára výkonem 421 kuželek.

To dorostenců si to rozdalo hned 8. V první části jsme měli zastoupení v podobě Pavla (925). Ten suverénně svoje soupeře přejel a celkově obsadil 5. místo.

Ve druhé části začal lítý boj. Kuba měl obrovský náskok (47 klacků na Adama a 43 na Tomáše), ale začal trochu ležérně. To Adam do toho vletěl s plnou vervou a začal pomalu stahovat Kubův náskok. Vzadu se trochu krčil Tomáš, který střídal dobré okamžiky s těmi slabšími. Michal Majer z Rudné také pomalu stahoval Kubův náskok. Kuželna fandila a byl to doopravdy velice dramatický souboj. Před posledním střídáním vedl Adam (887) před Kubou (886), třetí byl Michal (860) a poslední Tomáš (857). No a poslední nához bylo drama. Tomáš náhle obživl a dělal poslední dráhu s  náhozem 164 kuželek a protože ostatním se tolik nevedlo, překvapivě a zaslouženě zvítězil celkovým náhozem 1021 kuželek. Druhý skončil Kuba (1007), třetí Michal (1002) a smutný Adam 998 kuželek.

Kdo tam byl, tak si to nedělní dopoledne pořádně užil.

Žižkov tedy získal tituly jak v žákovské tak i v dorostenecké kategorii. Blahopřejeme vítězům a děkujeme všem hráčů za příkladnou reprezentaci.

Dále bych chtěl poděkovat oběma trenérům, Fandovi a Alešovi, za skvělou práci. Díky.

Výsledky MPJ 2022

Foto – Dorost a Junioři