SK Žižkov Praha – TJ Sokol Kolín

SK Žižkov Praha – TJ Sokol Kolín               7:1  3154:2976

K poslednímu zápasu sezóny, který jsme hrály proti našim „oblíbeným Sokolkám“,  jsme přistoupily opravdu zodpovědně. Sofistikovaně jsme sestavily sestavu tak, že Katka pečlivě nadepsala lístky čísly a hodila je do losovací čepice. Každá si pak pod odborným dohledem vylosovala své místo v sestavě. Rychle jsme se ještě poradily s trenérem Slívkou a šlo se na to.

Čepice osudu postavila do první rundy Katku s Aničkou. Anička po lehce rozpačitém začátku, kdy dokázala na prvních dvou drahách nasekat 7 chyb, se tahala se soupeřkou o každou kuželku. Ale na poslední dráze se do toho řádně opřela a svoji soupeřku zařízla jak gaťky mezi půlky. Nakonec to dalo krásných 541 proti 510 soupeřky. Souboj Katky se soupeřkou byl v hodně podobném duchu, ale s nižšími čísly. Před poslední dráhou vedla 2:1 o jedinou kuželku. Poslední plné nic moc, ale o 2 víc než soupeřka. Vše bude rozhodovat dorážka. Katka si sice pořádně neotevřela, ale nechybuje a to je rozhodující. Soupeřka opět pokořena. Výkon 494 napovídá, kde si asi užije Véna prázdniny. Soupeřka 483.

Tak už jen zničit 4 zbývající. O to se měla vzápětí postarat druhá dvojice Irča a Heda. Irča první dvě dráhy odehrála úžasně – 138 a 147 a vede 2:0. Irča má za sebou svůj mužský fanklub, takže se usmívá a jede jak mašina. Naše pozornost se tak zcela přemístila na Hedu, která se v plných trápí. Naštěstí se pokaždé v dorážce zmátořila. Na poslední dráze už zcela bez milosti soupeřku kosí, když dává krásných 156. Celkově je z toho 524, soupeřka 480. Vracíme pozornost k Irče a ta už se vůbec neusmívá. I když se soupeřka hodně snaží to Irče věnovat a 4x chybuje při poslední dorážce, Iri na to nezabírá a bohužel prohrává o 2 kuželky s celkovým číslem 520. No tak to holt kanár nebude, když kapitánka rozdává :o(.

Dobrá nálada však nikoho neopouští, vždyť mi si to od té Irči nějak vybereme. Do poslední rundy nastupují zkušené matadorky Lucka a Lenka. Obě si zcela s přehledem vytírají se svými soupeřkami prdky, i když ani jedna si neodpustila „maškovinu“ a zabila dráhu číslo 2. Lucka poráží soupeřku o 16 kuželek na 516, Lenka krásných 559 a výhra o strašně moc.

Jdeme poděkovat trenérovi, za pěkné odtrénování a pak mu děkujeme ještě několikrát, až se nám z toho pletou jazýčky a některým (jako například Lence) i nožičky ;o)

Sailerová Anna 541, Katzová Kateřina 494, Sedláčková Irini 520, Mizerová Hedvika 524, Řehánková Lucie 516, Boštická Lenka 559.

18.kolo SK Žižkov Praha – TJ Sokol Kolín

Štítky: