SK Žižkov Praha C – TJ Astra Zahradní Město A

Soupeři dlouho řešili sestavu, snažili se vymyslet její nejlepší složení, koho na koho nasadit, ale nakonec jim to nebylo nic platné.

Hance to sice tentokrát příliš nevyšlo, chybělo jí 60 kuželek v dorážce J, ale o dvě kuželky to nakonec na vítězství stačilo.Honza celou dobu jasně prohrával, závěr zdramatizoval, ale poslední dvě otevření se nepovedla. Na Míru nasadili soupeři svého nejlepšího borce. A když Mírovi navíc ani štěstěna příliš nepřála, byla z toho prohra o více než 20 kuželek. Petr si vzpomněl na své nejlepší výkony a kdyby neujel na existenci, mohl dosáhnout i na nějaké dílčí body místo prohry o 5 kuželek.  Takže před posledními dvěma duely to bylo 2:6 a -32 kuželek. Tomáš s Pavlem si netradičně vyměnili svoje oblíbené dráhy a vyplatilo se! Na jedničce zahrál Tomáš první padesátku famózně (255) a i když na dvojce už to taková sláva nebyla, rozhodující náskok byl na světě. Pavlovi stačilo „jen“ vyhrát, což se nakonec s nemalým přispěním soupeře podařilo.

Hanka 412, Honza 403, Míra 424, Petr 427, Tomáš 463, Pavel 423

Máme tedy po 10 kolech (ale vlastně devíti zápasech, minulý týden jsme měli volno) 8 bodů, a to je víc , než jsme očekávali.                                                  

Pavel

Zápis o utkání