SK Žižkov Praha C – Sokol Admira Kobylisy A

Čekání na další body pokračuje … V zápase s Admirou k nim nebylo daleko, výkon soupeře 2435 by zřejmě v žádném z našich minulých domácích zápasů na body soupeřům nestačil.
Bohužel nám toto kolo nevyšlo.
Honzu dlouhodobě zlobí koleno a včera to bylo zvlášť patrné, špatně se mu rozbíhalo a výsledkem byl výkon málo přes 350.
Tomáš si ráno sbalil kufry a fandil nám z Kostariky, kam byl služebně vyslán, a tak jsme využili služeb našeho Déčka. Vláďa jako náhradník opět nezklamal a jeho 414 bylo na dlouho naším nejlepším výkonem. Málem se tak splnila obava, kterou jsem po jeho zápase vyslovil nahlas: „Doufám, že dnes nebudeš zase z Céčka nejlepší“.
Hanka s Pavlem své soupeře sice zdolali, ale s výkony ani jeden příliš spokojen nebyl, zvláště proto, že ani soupeři se nijak nevytáhli a skóre mohlo být výrazně lepší pro nás.
Jenže nebylo a tak jsme doufali, že poslední dvě dvojice to změní. Proti byl však zejména pátý hráč soupeře, který sázel jednu devítku za druhou a opět trápícího se Míru udržoval v dostatečném odstupu. Ve druhé padesátce Míra sice zabojoval, vrátil se ke svému standardu, dosáhl našeho nejlepšího výkonu, ale ztrátu už se mu proti konstantně hrajícímu soupeři dohnat nepodařilo.
Petr si vzpomněl, že doma přes 400 hraje a nakonec to stačilo i na jeho první letošní vítězství, které už ale jen zkorigovalo naši porážku.
S výkonem 2403 ale v této soutěži ani nic jiného čekat nemůžeme.

Pavel

SK Žižkov Praha C – Sokol Admira Kobylisy A 6:10 2403:2435

Zápis o utkání