KK Konstruktiva Praha – SK Žižkov Praha C

22. kolo nás zavedlo na naši někdejší „domácí“ kuželnu do Braníka. Moc velké šance jsme ale necítili, nicméně porážku o skoro 200 kuželek jsme také neočekávali. Ovšem domácí až na jedinou výjimku, která nás zachránila před kanárem, hráli výborně.

Ve spojení s našimi výkony tak o výsledku zápasu bylo záhy rozhodnuto.  Petr ani náhradník Tomáš nezářili a po prvních duelech už to bylo o 100 kuželek v náš neprospěch. Hanka zahrála slušně, ale svého čerstvě sedmdesátiletého soupeře vyhecovala k nejlepšímu výkonu sezóny a manko se zvýšilo o dalších 37 kuželek. Hanku může těšit alespoň chvála, kterou po zbytek večera její soupeř sděloval o její hře každému, kdo se objevil v jeho blízkosti 😊

Pavel si vybral slabší chvilku, soupeř byl naopak nejlepší z domácích a kanár začal výrazně cvrlikat a těšil se na cestu na Žižkov. Výlet mu zkazil Míra, který zahrál z nás nejlépe a proti nejhoršímu hráči domácích získal naše jediné body. Tomáš už pak jen potvrdil slabší den, který jsme si většinou vybrali.

Pavel

Zápis o utkání

Štítky: