SK Žižkov Praha C – TJ Uhelné sklady Praha A

V pozici posledního týmu jsme nastupovali doma s tím, že nemáme co ztratit. Někde v koutku duše jsme měli zasunuto, že hrajeme se soupeřem, který nám na podzim nadělil kanára …

A nakonec nechybělo moc, abychom jim ho vrátili!

Začátek obstarali naši náhradníci, které jsme tentokráte potřebovali dva (Tomáš se zase nezodpovědně poflakuje někde za hranicemi na služebce).

Lenka začala parádně – osobák 452, jistota, že kanár to tentokrát nebude a plus 52 kuželek.

Bohužel Michal se v té samé chvíli se stejnou formou nepotkal – na trojce to ještě ušlo, ale dorážka na čtyřce si ho vychutnala: 18 kuželek, 14 újezdů (celkem jich měl 20 …). Snaha byla, ale hlava prostě odešla někam jinam a pomoc se dostavila až v předposledním hodu 🙁 . Výhodou bylo, že díky mě soupeř ostatní podcenil a další Žižkováci jim to ukázali – viz níže.

Takže po prvním kole 2:2, ale minus 41 kuželek.

Jako druzí nastoupili Míra s Petrem – oba sice působili poněkud matným dojmem, ale výkony naštěstí takové nebyly – Mírových 436 a Petrových 400 stačilo na další 4 body a +16 před závěrečnou rundou.

Tu obstarali naši momentálně  nejlepší (alespoň podle pořadí jednotlivců po 25. kole).

Hanka od začátku potvrzovala roli jedničky týmu, v první padesátce vybojovala dostatečný náskok, který ve druhé bezpečně kontrolovala.

Pavel zahrál neuvěřitelně vyrovnanou  hru – kdyby si to nezkazil rozdílným počtem újezdů (0 a 4), mohl zahrát „cimrmanovu absolutní shodu“ – na obou drahách stejné plné (144) i dorážka (78), na padesátce 222, celkem tedy 444 a potvrzení třetího jarního vítězství.

Záchranářské práce tak tedy s nadějí pokračují dále, i když rozlosování pro nás příliš povedené není – v posledních kolech jedeme ven na dvě „nejoblíbenější“ kuželny – Pragovku a Kobylisy …

Pavel

Zápis o utkání

Štítky: