TJ Astra Zahradní Město A – SK Žižkov Praha C

Ačkoliv na pátek 13. nevěřím – a pokud ano, tak přesně naopak – výsledek na Astře mu odpovídal.

Tentokrát kanár zazpíval hodně nahlas a asi chtěl přivítat to jarní počasí, protože mi v uších zpíval celý víkend

Už začátek naznačoval, že to nebude lehké – první dvojice a -50.

Ve druhé dvojici si to rozdali dva Tomášové K. – ten domácí byl šťastnější, zejména proto, že středů trefil o něco méně, než ten náš …

Třetí dvojici pro změnu obstarali další dva Tomášové – ten náš byl nakonec z našeho družstva nejlepší, ale na soupeře to stejně nestačilo.

Rozdíl tak narostl už na hrozivých -105 a místo na body jsme pomalu začínali myslet na to, jak zničit toho zpěváčka, co už za kuželkami vykukoval.

Petr po nemoci nebyl příliš optimistický a také to tak dopadlo – dalších -28.

Pavel začal nadějně, když první padesátku vyhrál o jednu kuželku. A protože zatím všichni předchozí hráči na jedničce házeli víc, byla velká naděje na první bod. Jenže domácí borec na to nedbal, na dvojce se jako první ze všech zlepšil a i když Pavel tradici dodržel, na bod to nestačilo.

Hanka tak nastupovala už za rozhodnutého stavu proti soupeři, o kterém všichni jeho spoluhráči prohlašovali, že bude víc koukat vedle než na svoji dráhu. V první padesátce to tak vypadalo, Hanka naopak začala výborně, ale bohužel pak trochu polevila (asi se projevila ta třináctka) a dráhu vyhrála jen o 2 kuželky. Ve druhé padesátce si soupeř již asi zvykl, ani on nedbal na tradici, že na jedničce má házet méně, trochu víc se soustředil, vývoj otočil a kanár byl na světě.

Stále tak čekáme na první body. Trochu se můžeme utěšovat tím, že dva zápasy máme odložené.

Ve středu si to rozdáme v derby s naším Béčkem, tak uvidíme, třeba překvapíme sami sebe.

Pavel

Zápis o utkání

Štítky: