SK Žižkov Praha C – KK Slavoj Praha C

Tak se to konečně podařilo! Zřejmě jsme potřebovali dva náhradníky, abychom získali první body.

Vláďa i Bohouš to rozjeli náramně, byla radost se na jejich hru dívat a tak nebylo divu, že po prvním kole to bylo 2:0 a slušných 34 kuželek k dobru.

Druhé kolo hráli Tomášové proti Standům a bohužel na své soupeře nestačili. Tomáš P. se opět hledal, koule mu létaly vlevo vpravo a výsledkem byla prohra o 56 dřev.

Tomáš K. si prožil rozporuplný zápas. Zahrál výborně, po první padesátce měl k dobru 10 kuželek, i ve druhé padesátce dlouho soupeře držel na distanc a zdálo se, že v pohodě dokráčí pro další bod. Jenže to dopadlo jinak – soupeř se na konci „zbláznil“, v šesti hodech dal pět devítek! Jeho série 9 – 8 – 1 – 9 – 9 – 9 vývoj otočila a když Tomáš předposledním hodem nedohodil figuru, prohrál nakonec s výkonem 470 o 4 kuželky …

Takže o všem museli rozhodnout Hanka s Pavlem. Na remízu bylo potřeba oba zápasy vyhrát, na vítězství stačilo vyhrát  jeden, ale k tomu stáhnout manko 26 kuželek.

Hanka se na jedničce trápila a možná to bylo i proto, že si zapomněla svůj dres (naštěstí jen horní díl). Hrála tak v dresu vypůjčeném od Pavla (velikost XXXL), ve kterém se trochu utápěla a měla ho spíš jako šaty. Soupeř měl asi pochopení, takže jí neutekl o víc než 4 kuželky. Ve druhé padesátce už si Hanka na ztížené podmínky zvykla, zahrála svůj standard, bohužel soupeř se také zlepšil a byla z toho prohra o 6 dřev.

Pavel začal výborně, na první padesátce stáhnul 18 kuželek a zdálo se, že by to ještě mohlo vyjít. A podařilo se! Ve druhé padesátce se zhoršil jen trochu, soupeřka podstatně víc (zejména v dorážce) a tak to na konci bylo o dostačujících 58 kuželek.

Body tak zůstaly doma.

Howgh!

Pavel

Ještě dovětek. V tomto zápase si tři hráči domácích utvořili osobní rekordy:

Bohouš Strnad 441 klacků

Tomáš Kazimour 470 klacků

Pavel Váňa 477 klacků

Jen tak dál. Michal

 

Zápis o utkání

Štítky: