PSK UNION PRAHA D – SK ŽIŽKOV D

Boj se záludnými drahami Unionu začala Lenka(382). Nejdříve se trošku trápila s plnými, ale poté už výkon jen vylepšovala a tak jsme měli už od prvního kola náskok čtyřiceti kuželek.
Karel(343) si užil zejména druhou dorážku, kde mu usilovně vzdoroval statečný pravý sedlák a dlouho uhýbal jeho pokusům o sražení. Zde se náš náskok snížil asi na polovinu, ale odtud už jen a jen rostl.
Michal(377) hrál solidně a se soupeřem moc problémů neměl, touto dobou nás začali dohánět hráči z drah 3-4, kteří začínali půl hodiny po nás.
Jarda (322) si připsal svoji premiérovou výhru po vyrovnaných výkonech na obou drahách.
Ač čtvrtek, Vláďa(365) měl prostě středu, tedy spíš středy.. ať hodil, jak hodil, koule si vždy neomylně našla předního roha. Už po prvních deseti hodech měl asi šest čistých průstřelů prostředkem a do konce zápasu už se středového prokletí nezbavil, na body to tentokrát naštěstí stačilo.
Je celkem škoda, že ten od koho jsme se mohli učit, jak na unionskou kuželnu, nám to předvedl až poté, co jsme všichni odehráli. Martin(411) jako jediný shodil přes 400 kuželek a pečetil tak naši výhru v době kdy hráči z drah 3-4 měli půl hodiny po zápase.
Takže do tabulky si píšeme další dva body, udržujeme vedoucí pozici v MPIV, ale pro příště by to chtělo přidat.

 

PSK Union Praha D – SK Žižkov D 1:7   1990:2200

zápis o utkání