SK ŽIŽKOV PRAHA D – TJ SOKOL PRAHA VRŠOVICE D

Po nepovedeném zápase na Zahradním městě jsme si chtěli zpravit chuť doma proti Vršovicím.
Na první dráze ke svému premiérovému zápasu nastoupil Vašek(340) a soupeři šlapal celou dobu na paty, ale nakonec mu na výhru 11 kuželek scházelo, přesto hezký vstup do profesionální kuželkářské kariéry.
Na třetí dráhu nastoupil Vláďa(404) a nebude na ni vzpomínat v dobrém, hlavně dorážka – dvě pětky, dvě čtyřky, tři dvojky, dvanáct jedniček a šest újezdů – celkem 36. Štěstím bylo, že čvrtá dráha opět pomohla a že soupeřka se zatím s kuželkami seznamuje a nedokázala zaváhání využít.
Petr(407) potkal silného soupeře. Po první polovině ztrácel 14 kuželek, oba soupeři si udržovali svoje tempo i po většinu druhé půlky a tak to začalo vypadat, že to na výhru stačit nebude. Jenže soupeř v závěru několikrát zaváhal a dal Petrovi šanci urvat výhru na naši stranu, ten to gentlemansky odmítnul a bod si tak oba soupeři spravedlivě rozdělili na půl.
Jarda(330) potkal nejsilnějšího ze soupeřů a nebodoval, ale zápas od zápasu zlepšuje.
Hezky hrál i Karel(379), ale při dorážkách ho několik nepovedených otvírek zbavilo psychické pohody a tak se připravil o lepší číslo, na soupeře však s přehledem stačil.
A to nejlepší nakonec. Martinovi(436) chyběly čtyři kuželky na překonání osobáku a dvě kuželky na to, aby soupeře porazil o stovku. Navíc si s jedenácti újezdy pořád nechává slušný prostor pro zlepšování.
Zápas s Vršovicemi máme tedy úspěšně za sebou a podzimní část se pomalu blíží ke konci, chybí nám už jen jediné utkání, ale proti týmu, který zatím podává nejlepší výkony v naší soutěži.

 

SK Žižkov Praha D – TJ Sokol Praha Vršovice D 5,5:2,5   2296:2083

zápis o utkání