VSK ČVUT PRAHA B – SK ŽIŽKOV PRAHA D

Soupeři na nás hned od začátku nastoupili s tím nejlepším co mají k dispozici. To nás ovšem nemělo zastavit.

Lenka(431) i Vláďa(406) své první dráhy vyhráli a vypadalo to, že si své soupeře hlídají. Bohužel neuhlídali, a byl z toho dost smolný začátek zápasu. Lenka prohrála o čtyři kuželky a Vláďa o tři.
Karla(357) úderem 26. hodu posedá nervozita a nezbavil se toho ani tentokrát, soupeř odehrál velmi dobře a vyhrál.
Michal(406) nastoupil proti nováčkovi v sestavě soupeře, nedal mu šanci a vyhrál o 170 kuželek. Navíc stojí za zmínku dorážka v první rundě, kde i s pěti újezdy shodil krásných 94 kuželek. (co by za to dal Vláďa, který měl v druhé rundě se dvěma újezdy ušmudlaných 39).
Před poslední dvojicí jsme měli na kuželky nahráno, ale na remízu jsme stále potřebovali alespoň jednu výhru a pokud by jsme chtěli vyhrát, museli by jsme přidat ještě alespoň půlbod.
Petr(372) bojoval co to šlo, se soupeřem si šlapali na paty, chvilkami už se Petr vecpal i před něj, ale v koncovce byl šťastnější soupeř.
Kýžená „výhra na remízu“ tedy byla v rukou Martina(378), ten odehrál dvě téměř dokonale vyrovnané dráhy(136+53, 4ch) a (135+54, 4ch) a jelikož soupeř se zejména v první padesátce trápil, bylo už celkem brzo jasné, že remíza bude naše.
Podzim tedy máme za sebou, zimu strávíme v popředí tabulky a těšíme se na jaro.

 

VSK ČVUT PRAHA BD – SK Žižkov Praha D   4:4   2215:2350

Zápis o utkání