SOKOL KOBYLISY D – SK ŽIŽKOV PRAHA D

Jako první se do odvážné bitvy s kobyliskou kuželnou pustila Lenka(377) a zvládla to dobře, soupeře porazila a naznačila nám, že se vlastně této kuželny nemáme důvod bát..

Vláďa(352) však tento náznak nepochopil, plné ještě vypadaly nadějně, ale festival újezdů v dorážce ho k žádnému pěknému číslu nepustil, i přesto to však nějak stačilo na soupeře.

Klasický kobyliský výsledek si odnesl také Petr(348) a v nervydrásající koncovce dokázal porazit soupeře o šest kousků.

Jediný z nás, kdo se dokázal od minulého domácího zápasu zlepšit, navíc ve svém premiérovém venkovním zápase, byl Vašek(300). Domácí dámy však byly tento večer neporazitelné(naštěstí jich soupeř nepostavil dost) a tak se náš náskok ztenčil na 26 kuželek.

Vrátit nám solidní náskok byl tedy úkol pro Martina(337), ale ani on nebyl nadšený z toho, co mu na kuželně padá nicméně ani to ho nedokázalo zastavit a soupeře porazil o osm kuželek.

Vedli jsme tedy o 34 a stačilo neprohrát o víc. Tato jednoduchá rovnice tedy stála před Bohoušem(370), proti sobě měl však druhou z neporazitelných, která chtěla pro domácí urvat remízu. Chvílemi už to s Bohoušem a naší výhrou nevypadalo nejlíp, ale král našich dotahováků ani tentokrát nezklamal a zkušeně si pohlídal prohru o sedmnáct.

 

Sokol Kobylisy D – SK Žižkov Praha D  2067:2084  2:6

 
zápis o utkání