SK Meteor Praha D – SK Žižkov Praha D

Čekal nás přetěžký soupeř. No a tak to také začalo. Jako první nastoupil Michal (349), který rozhodně neměl svůj den. Do plných se ještě držel, i když soupeř dával jednu devítku za druhou, ale dorážka byla katastrofa. Samej střed a pak vytloukaná po kuželce a újezd. Na druhé dráze to bylo lepší, ale opustit prostředek se mu prostě nepovedlo. Následovala Lenka (384), která sehrála se svým soupeřem velice vyrovnanou partii, ale drobná chyba při plných na druhé dráze ji připravila o vítězství.

Jitka (395) nastupovala proti soupeři odhodlaně, ale soupeř jí na první dráze utekl a na druhé to již nedohnala. Karel (387) hrál svůj první zápas v nové sezóně a na první dráze byla vidět jeho nerozehranost. Ovšem na té druhé ukázal srdce bojovníka a soupeře pěkně prohnal. Ale na vítězství to nestačilo.

Nastupovali naši dotahováci. Náskok soupeře byl opravdu veliký. Zkušený Bohouš (406) stejně jako všichni ostatní na první dráze nestačil na soupeře. Druhou hrál excelentně, ale rozdíl v kuželkách byl opravdu už propastný. Takže čestný bod čekal na kapitána Martina (416), který nejlepším naším náhozem ho opravdu získal. Kanár se naštěstí nekonal.

Naše trochu slepená sestava na soupeře (na poslední chvíli odpadl Vašek) na našeho soupeře nestačila. Jinak na Meteoru mají velice dobrou kantýnu!

Příště nás čeká další soupeř z čela tabulky – Pragovka. Tak uvidíme.

SK Meteor D – SK Žižkov D 7 : 1 2511 : 2337

Zápis o utkání

Štítky: