SK Žižkov Praha D – TJ Praga Praha B

MOTO: „Ještě že máme Jitku a Lenku“

V další  domácím utkání jsme nastoupili proti trochu neznámému soupeři z Pragovky.

Na první rundu nastoupila trochu veselejší Lenka a Michal. Lenka (437) se na první dráze držela soupeře zuby nehty, aby ho pak na druhé úplně převálcovala. Michal (397) získal na prvních plných nepatrný náskok, se kterým na druhé dráze začal hazardovat, ale skvělým dorážkovým závěrem soupeře porazil. Jen ty jeho 3  jedničky do plných znamenající 3 pětky do pokladny. Pročččč. Vedeme o 59 klacků.

V druhé lajně nastoupila Jitka a Bohouš. Jitka (435) na první dráze sváděla se soupeře vyrovnaný souboj a na té druhé s Fandou v zádech to rozjela a nejlepší dorážkou večera (139), stejně jako Lenka, soupeře přejela. To Bohouš (381) po první dráze povolil a chtěl asi naší pokladnu naplnit vyšší částkou. Takže trochu zklamaně opouštěl kolbiště. Vedeme o 47 kuželek.

Jako dotahováci nastupují, kapitán Martin a nováček v naší sestavě Robert, který po neúspěšných pokusech (zatím) o založení žižkovského družstva zrakově postižených, nastupuje k prvnímu soutěžnímu zápasu v MP. Na střídání je připraven Petr, v současnosti náš nejlepší hráč. Robert (153) je evidentně hrozně nervózní a začátek mu moc nevychází. S Fandou v zádech (navigátor) a s podporou hlediště pomalu nervozitu zahazuje a skvělou dorážkou (44) končí první dráhu a je viditelně šťastný. To Bohouš je zase viditelně nervózní, protože slušný náskok se smrsknul na 14 klacků. Dochází ke střídání a Roberta nahrazuje Petr a soupeři se očividně přestává dařit. Je nervózní, neustále si nadává a Petr toho využívá (203). To Martin (409) si od začátku soupeře drží a drtivým závěrem potvrzuje naší výhru.

Takže nakonec celkem pohodové vítězství o 47 kuželek a nejlepším naším letošním náhozem 2415.

Michal

SK Žižkov Praha D – TJ Praga Praha B 6 : 2 2415 : 2368

Zápis o utkání

Štítky: