SK Žižkov Praha D – AC Sparta Praha A

Zatracenej Braník aneb jak nám zazpíval kanár.

Podruhé v letošní sezóně jsme zavítali na kuželnu v Braníku. A dopadlo to ještě hůř než prvně.

První nastoupila bowlinkářka Jitka a Michal. Jitka (399) házela skvěle, ale na rozjetou Kamilu (řešící neustále dámské šatny) prostě neměla. Nakonec se její výkon ukázal jako nejlepší z našich. Michal (356) na první dráze ukazoval svoje šavle na levou stranu a nedal a nedal si pokoj a bylo z toho jen 167 kolků s 9 fíkama. Na další dráze se pokusil o zvrat, ale újezd do plných mu vzal vítr z plachet. Tak alespoň se trochu zlepšil a dráhu se soupeřem remizoval.

V další rundě nastoupila odhodlaná Lenka a před zápasem umírající Petr. Na jeho střídání byl připraven Franta. Lenka (381) začala skvěle a soupeře nepustila v trháku. Ale na jedničce úplně odešla v dorážce (11 fíků). To Petr (344) první dráhu zvládl velice dobře a přes rady družstva se nenechal čekajícím Frantou vystřídat a druhou dráhu se protrápil.

Na závěr nastoupil Martin a Karel, který si na Žižkově zapomněl boty a Martin mu je ještě stačil dovézt. Martin (387) jako většina našich hráčů držel první dráhu se soupeřem krok, ale ten mu ve druhé části hry výrazně odskočil. Karel (369) měl vyrovnané dráhy, ale na kýžený bod to bohužel nastačilo.

Michal

AC Sparta Praha B – SK Žižkov Praha D 8 : 0 2420 : 2236

Zápis o utkání

Štítky: