SK Žižkov Praha D – PSK Union Praha C

Čekal nás zápas se soupeřem, s nímž je potřeba bodovat, pokud nechceme mít sestupové starosti.

V první rundě nastoupili Lenka a Bohouš. Lenka (432) předvedla výborný výkon a svého protivníka deklasovala – vítězství o 106 kuželek. Bohouš (438) se blýskl svým nejlepším letošním výkonem, ale soupeř byl ještě o 36 kuželek lepší.

Do druhé dvojice jsme nasadili Jitku a Petra. Jitka (376) se na první dráze trápila. Franta radil jak to šlo, ale ono to prostě nešlo a ještě chybělo potřebné štěstíčko. Na druhé dráze už to byla Jitka, jak ji známe – krásné hody, výborná dorážka, ale soupeři se také dařilo a vyhrál o 38 kuželek. Petr (372) v první sérii hodů hodil hezkých 205, ale soupeř měl vynikající dorážku a byl o kus vedení. V druhé sérii se Petrovi nedařilo do plných a nakonec prohrál o 25 kuželek.

Do poslední dvojice nasadil soupeř dámské duo Jiřina, Květa. Proti nim šli s odhodláním zvrátit výsledek v náš prospěch Karel a Martin. Karel podal na obou drahách vyrovnaný výkon, ale celkový nához 367 na soupeřku o 36 nestačil. Martin (426) po první sérii vedl nad soupeřkou o 36 a v druhé sérii si už náskok pohlídal, jakož i celkový rozdíl ve skóre (+14), který nám nakonec zajistil remízový výsledek 4:4 a jeden bod do tabulky.

SK Žižkov Praha D –  PSK Union Praha C 4 : 4 2411 : 2397

Zápis o utkání

Martin

Štítky: