SK Žižkov Praha D – KK DP Praha B

Zápas s DP B charakterizují tři věci. Kapitán byl na Kanárech, Jitka slavila kulaté výročí a Petr se třikrát převlékal.

Ale od začátku.

Jako vždy nastoupili v první lajně Lenka a Michal. Lenka (397) bojovala ze začátku spíše sama se sebou než s usměvavým soupeřem. Ale bojovností nakonec soupeře, který při druhé dorážce přeci jen odpadl, porazila. To Michal (385) to měl daleko horší. Cestou na kuželnu soupeřil se zimnicí a pak s trenérem!!! Se soupeřem se pral o každou kuželku. Plné mu vůbec nevyšly. Buď prostředek nebo fána se zadním rohem. Hrůza. Aspoň, že ta dorážka dopadla dobře. V posledních pěti hodech přeci jen soupeře přetlačil a zvítězil. Bylo to ale vysilující.

Vedeme 4 : 0 a o 41 klacků.

V druhé lajně nastupuje rozesmátá Jitka a Bohouš. Veselící se Jitka  (412) měla za zády Fandu a ten ji dovedl k nejlepšímu výsledku středečního podvečera. S Fandy se stává skvělý trenér. Dvě hodiny před tím trénoval dorost!! To Bohouš (400)  v nejdramatičtějším utkání dne porazil soupeře o 4 kuželky. Na začátku mu to vůbec nešlo a po 20 hodech dal pokyn ke střídání a již jednou převlečený a churavý Petr se dal do pohybu. To Michal se po vzoru Fandy posadil za Bohouše a začal mu do hry kecat. No a co byste řekli, on se chytil a po velkém boji zvítězil. Petr se šel zase převléci zpátky.

Vedeme 6 : 0 a o 95 kuželek

V poslední rundě nastupuje Franta a Karel. Franta (379) hraje famózně. Na první dráze svádí vyrovnaný souboj se soupeřem, ale skvělou dorážkou na druhé dráze soupeře poráží. To Karel (330) je na tom hůře. Soupeř mu utíká a on ztrácí soustředění. Během první dorážky dává signál do hlediště a Petr se jde opět převléknout. Sotva chodící Petr střídá Karla a se soupeřem svádí na druhé dráze vyrovnaný souboj. Na konci mu ale docházejí síly a po posledním hodu se svalí na židli a těžce oddychuje.

Nakonec je z toho přesvědčivé vítězství i když většina soubojů byla vyrovnaná. Štěstí se nakonec přiklonilo na naší stranu. Kapitán nám z letiště od kanárů poděkoval a pozdravoval nás.

Na závěr Jitka, těm mohoucím, podala ještě jeden kouzelný nápoj a šlo se domů.

Žižkov D – DP B 7 : 1 2303 : 2261

Zápis o utkání

Michal

Štítky: