SK Žižkov Praha D – Astra ZM B

V tomto utkání jsme opět postrádali kapitána, který napsal sestavu a jistě nám držel vzdáleně palce!!

Soupeř postrádal svého nejlepšího hráče, který o to více koučoval spoluhráče.

Proti favoritovi jsme začali obligátně. Lenka (415) i když se snažila co to šlo, tak soupeř ji na začátku trochu poodjel a získal pro Astru bod. Jak se později ukázalo, jediný!!! To Michal (383) nezapomněl na své matné výkony na trojce a soupeř mu ujel už na prvních plných. Na čtyřce s ubývajícími silami přidal a soupeř trochu odpadl. Ubojované vítězství o 5 dřev! UFFF

V druhé rundě nerozlučitelná dvojice Jitka a Bohouš. Jitka (423) soupeři utekla už na první dráze a na druhé si v klidu pohlídala vítězství. Bohouš (401) začal fantasticky 9,9,8,8 a řádek dokončil s výsledkem 225 poražených kuželek. Soupeřce hodně odskočil. Ta si stěžovala na klouzající koule a Fanda ji nasadil léčbu pomocí bistrolu! A  hle karta se obrátila. Bohoušovi začal docházet dech a soupeřce narostla křídla. Byl to boj až do posledního hodu. Rozhodla jedna kuželka!!!! Z roztřesenýma kolenama opustil kolbiště.

Na konec nastoupil Franta a Petr, kteří po delší odmlce se opět zapojili do zápasu. Franta (399) nás všechny překvapil precizní hrou a gradujícím výkonem soupeře úplně vymazal. Škoda toho jednoho klacku. Zasloužil by za svůj výkon čtyřstovku :-))) Petr (401) především lepší dorážkou a menším počtem újezdů soupeře překonal.

A bylo z toho pro nás všechny překvapivé vítězství. A jak sladce chutnalo. Kapitán nás vzdáleně sledoval a gratuloval.

No a to ještě někdo z nás musel nastoupit za naše béčko. Děvčata odmítla a potichu se vytratila. Takže to zbylo na mě. A byla to fakt paráda. Poslední 25 hodů to bylo jen o přežití. Aspoň že béčko neprohrálo.

Takže nakonec to byl příjemný závěr dne :-))

Michal

Žižkov D – Astra B 7:1 2422 : 2346

Zápis o utkání

Štítky: