SK Žižkov Praha – TJ Lokomotiva Ústí n. Labem

První letošní domácí utkání se nám vydařilo a my získaly další dva body.

Annie jsme měly v Tallinu, Hedušku chytly záda, tak trenérka Katka umíchala úspěšný koktejl z šesti hráček.

Začala Irča s Luckou. Irča měla pěkné plné, ale neodpustila si 15 fíků v dorážce! Jejích konečných 504 mohlo být o výkon celé jedné dorážkové lepší. Proti Marcele Bořutové to ale stačilo.

Lucka se s Evou Jandíkovou střídala v zisku drah, Lucka se naštěstí třetí dráha povedla, získala náskok, který i přes propad na poslední dráze stačil na výhru při konečném výsledku 507.

Po první rundě jsme vedly 2:0 o 28.

Střed jistily Katka s Blážou. Katka do toho vlétla jak meteor. 158 na první dráze byl velmi dobrý počin. Ještě další plné se povedly, pak ale Katka začala fikat a rozhodila se. Soupeřka se chytla a Katka bojovala sama se sebou. Její výkon klesal, z dráhy slezla celá rozkoplá, prohrála s Barborou Vašákovou o 22 dřev, svůj rozjetý výkon rozmělnila na 521 a ke své velké nelibosti dokonce předčila Irču v počtu újezdů.

Bláža začala parádními plnými, pak sice v dorážce vyrobila 3 minely na krále za sebou, ale dráhu učutala na 145, získala bodík a trochu jistoty. Docela jí to sedlo, Tereza Odstrčilová využila jejího lehkého výpadku na třetí dráze k zisku bodíku, ale jinak to Bláža zvládla, potěšila se výkonem 554 a nahrála 34 dřev.

Po druhé rundě jsme vedly 3:1 o 40.

Klid nám dodaly Blani s Lenkou, které nastoupily do poslední rundy a hned na první dráze spolu nahrály 77 dřev do plusu. Blani si držela Janu Balzerovou od těla, s výjimkou jedné dráhy, nahrála slušných 527.

Lenka jako na houpačce vystřídala dvě parádní dráhy se dvěma slabšími, které soupeřka využila, ale dalo to krásných 562. Šárka Vohnoutová se snažila, ale obrovský výpadek z první dráhy se dohnat nedal.

Utkání jsme vyhrály v pěkném poměru 7:1 o 110 kuželek, žádný výkon pod 500, vytknout si můžeme velké množství újezdů (49 za družstvo).

V naší ligové skupině jsme měly nejlepší nához kola!!!

Žižkov – Ústí nad Labem 7 : 1 3175 : 3065

Zápis o utkání

Bláža

Štítky: