KK Dopravní podnik Praha C – SK Žižkov Praha D

V odloženém utkání 18. kola na Slavii se nám podařilo konečně vyhrát i na venkovní kuželně.

Franta (349) začal proti nejlepší hráčce soupeře skvěle a udržoval jí na dohled. Na druhé dráze soupeřka odskočila a zvítězila o 82 kuželek. Fandovi bohužel nevyšla druhá dorážka.

Lenka (394) podala na obou drahách vyrovnaný výkon a soupeře udolala. Byl to její druhý zápas v týdnu, po předchozí absenci. A to jí v sobotu čeká ještě zápas 2. ligy proti Jihlavě. Prohráváme o 43 klacků.

Jitka (378) sváděla se soupeřem vyrovnaný souboj, který nakonec rozhodly dvě kuželky v její prospěch. Do poslední chvíle ale nikdo nevěděl kdo vyhrál!!!

To Michal (387) v dalším souboji prohrál první dráhu o 28 kuželek a nevypadalo to s ním moc dobře. Na druhé zabral, hlavně do plných se mu podařilo najít ulici a nebýt krátkého přerušení, mohlo to být ještě lepší. Dorážka ho ale bohužel opět zradila. A stejně jako ve středu si nedokázal pořádně otevřít. V závěru se vehementně domáhal průběžného stavu jeho souboje. Bohužel mu to nebyl schopen nikdo říci. I tak nakonec soupeřův náskok dohonil a remizoval s ním. Prohráváme o 41 kuželek.

Na závěr nastoupil Bohouš (362), který soustředěným výkonem soupeře, kterému se moc nedařilo, výrazně porazil.

Na úplný konec nastoupil Martin (382), který na první dráze exceloval, ale na druhé mu to přestalo vycházet. Vybudovaný náskok ale
s přehledem uhájil.

Po první dvojici to s námi nevypadalo moc dobře, ale podařilo se nám skóre otočit v náš prospěch a vítězíme v záchranářském souboji o 48 kuželek

DP C – Žižkov D 1,5 : 6,5 2204 : 2252

Michal

Zápis o utkání

Štítky: