SK ŽIŽKOV PRAHA C – UHELNÉ SKLADY PRAHA D

Dva týmy plácající se na kluzkém okraji sestupového bahna se tohoto pondělního večera sešly k odloženému utkání.

Po prohře se Slávií v nás opět narostla frustrace z další z řady těsných proher a v tomto stavu se k nám vydal tým, který nám na podzim uštědřil prohru nejtěsnější a porazil nás o pouhé tři kuželky. A tak jsme těmto ďáblům v převážně ženských tělech měli co vracet.

Už od začátku jsme bez skrupulí nasadili zbraně nejtěžšího kalibru, tedy náhradníky z Déčka. Jitka(429) v naprosto vyrovnaném souboji udržela pevnější nervy a skvělým výkonem soupeřku porazila o 12 kuželí. Martinovi(387) nějakou dobu trvalo než se dostal do tempa, pátrání po ulici a příliš mnoho zaručených rad ho v první padesátce dost zpomalilo, ale po změně drah už to tam pálil, jak to umí, porazil se o 53 kuželek a soupeřku celkem o 38.

Kapitánka hostů nasadila na pajdajícího Vláďu to nejlepší, co měla k dispozici, tedy sebe. Hrála výborně, ale Vláďovi(442) se s přispěním dvou chmelových analgetik dařilo po prkně víceméně držet směr, navíc byl klidný, že ho může kdykoliv střídat připravený Bohouš. Přestože u konce už lehce docházely síly a soupeřka mocně finišovala, byla z toho další výhra o 12 kuželek. Pavel(400) si hned na první dráze vzpomněl jak hezky umí hrát, aby to hned na druhé mohl zapomenout. Nicméně i zhoršení o 52 kuželek na soupeře stačilo a vyhrál o 17.

Jediným z nás, kdo dokázal podat na jednotlivých drahách vyrovnané výkony byl Tomáš P.(408), proti kterému stál strůjce naší venkovní prohry. Tomu se však tento zápas nepovedl a Tomáš tak připsal další bod a výhru o 70. Tomáš K. (425) tahal v zápase za kratší konec, otvírky se mu vůbec nedařily podle plánu, ale poctivou hrou bez újezdů se soupeřky držel jako klíště.  Už to vypadalo, že místo kanárka si soupeři přece jen odvezou bod útěchy, ale Tomáš dokázal v závěrečné dorážce vyčarovat tři hodovky v řadě, na což už protihráčka nenašla odpověď a prohrála o 16.

Uhelky si tedy od nás odvezly kanárka a my se jdeme soustředit na další záchranářské boje.

SK Žižkov Praha C – Uhelné sklady Praha D 8 : 0  2491 : 2326

Zápis o utkání