SK ŽIŽKOV PRAHA C – TJ SOKOL PRAHA VRŠOVICE B

Soupeři z Vršovic nám loňskou sezónu nadělili dvě velmi těsné porážky, kapitán tedy jasně zavelel, že muž s koženou brašnou už tentokrát opravdu nesmí projít. A aby si nás pořádně pohlídal, rozhodl se sám sebe nenominovat. Stalo se totiž nevídané a v době zápasu jsme měli k dispozici 7 slovy SEDM hryschopných hráčů!!!
Do boje šli jako první Tomášové. Tomáš P. alias Tomas(další z rozkazů našeho kapitána, který se rozhodl, že máme přetomášováno a je s tím nutné něco dělat) vyfasoval zdatného soupeře, tomu však zcela odešly ruce, záda, hlava nebo nějaká jiná nepodstatná část těla, což způsobilo, že se s ním Tomas(388) moc nenadřel. Tomáš H. alias Tomáš H.(tady to ještě trochu dře) si naopak svůj další soutěžní zápas užil do posledního hodu. Soupeř měl celou dobu navrch, ale Tomáš H.(402) předvedl skvělý výkon, udržel v koncovce nervy a o kuželku soupeře porazil – což se nakonec ukázalo být zcela klíčové.
Vláďa(401) trefoval střed ze všech pozic a to na nějaké hezké číslo ani na body nestačilo. Petr(421) předvedl velmi slušný a gradující výkon, ale ani v jeho případě to nepřineslo kýžené body.
Dotahováci měli pořád slušný náskok kuželek, ale už to zase chtělo bodovat. A potřebný bod zajistila Hanka(448), která pokračuje ve výborných výkonech, ačkoliv poté, jak se utrhla na Slávii, jsme od ní  doma čekali alespoň o padesát kuželek víc. Nejlepší výkony obou družstev jsme viděli v poslední dvojici na drahách 3-4. Tomáš K. alias Kazi(450) měl výbornou střelbu do houfu, ve střelbě na jednotlivé terče už to však mělo své mouchy a třináct újezdů je poněkud víc, než si představoval. I díky tomu těsně nestačil na skvěle hrajícího soupeře.
Přestože jsme tedy soupeře na kuželky výrazně přestříleli, od remízy nás dělily jen dvě kuželky Tomáše H., čímž mu ještě jednou děkujeme za výbornou koncovku.
 ..a příště hrrrr na Union..
 SK ŽIŽKOV PRAHA C – TJ SOKOL PRAHA VRŠOVICE B 5 : 3  2510 : 2377

Zápis o utkání