SK Žižkov Praha – TJ Sokol Chýnov

8. 2. 2020 jsme hostily Sokol Chýnov a byla to jízda! Vyhrály jsme 6:2, ale s téměř rekordním výkonem 3476!!! O 9 kuželek více se nám podařilo na podzim proti Hazlovu.

Heduška začala proti Ditě Kotorové parádně, Dita ale byla nezastavení, zahrála 611 a tak Heda zůstala s pěkným číslem 564 bez bodu.

Irče to sedlo a porazila Blanku Roubkovou s výkonem 567. Bylo jasné, že laťka bude vysoko.

Katka s Lenkou to potvrdily. To byla „vata“ jako hrom. Mirka Cízlerová a Věra Návarová si proti nim ani neškrtly. Katka měla pocit, že se hra nebude líbit jejím zádům, ale rozpohybovala je hezky. Na konci udržela nervy na uzdě, dohodila existenci a osmičkou se dostala na 601. Lenka měla stejně krásnou dorážku jako Katka – 221 – ale lepší plné, takže se číslo zastavilo na parádním čísle 617.

Poté se rozhořel boj o čulibrka Vénu. Blani proti Janě Takáčové vyhrála bez problému, jinak to měla jen tak tak – hodila 566.

Lucka hrála proti Aleně Kovandové a tři dráhy tahala za kratší konec, výhra na poslední dráze už nic nezměnila na tom, že zůstala bez bodu a při krásném výkonu 561 se stala paničkou Vény.

Žižkov – Chýnov 6 : 2 3476 : 3244

Zápis o utkání

Štítky: